Курси підвищення кваліфікації «Система управління безпекою авіації» для керівного складу авіакомпанії «Fly Khiva Group», Узбекистан

У період з 26 по 30 квітня 2024 року на базі авіакомпанії «Fly Khiva Group», Узбекистан Інситутом ІСАО НАУ проведено курси за програмою «Система управління безпекою авіації» для керівного складу авіапідприємства. Курси провів інструктор ІСАО, заступник директора Навчально-наукового Інституту міжнародного співробітництва та освіти, доктор економічних наук, член кореспондент академії економічних наук України, професор кафедри логістики Національного авіаційного університету Дмитро Бугайко.


У листі подяки на ім’я директора Інстиуту ІСАО к.е.н. Олега Петровського Генеральний директор авіакомпанії «Fly Khiva Group» Ділшод Ходжаєв висловив подяку колективу інституту за зразкову організацію курсу. Також він відмітив професіоналізм, багатий досвід та ґрунтовні знання інструктора Дмитра Бугайка, завдяки чому спеціалісти отримали фундаментальні знання, які будуть сприяти підтримці культури безпеки в рамках авіакомпанії та національного узгодженого рівня безпеки Узбекистану. Він висловив упевненість, що цей курс є початком плідного співробітництва, в рамках якого будуть організовані наступні заходи, які будуть сприяти зміцненню співробітництва авіаторів Узбекистану та України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *