Курс «Методика оцінки загроз та ризиків для цивільної авіації» для керівників авіакомпаній «Українські вертольоти» та «Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА»

У період з 08 по 10 жовтня 2024 року Інститутом ІСАО НАУ проведено курс «Методика оцінки загроз та ризиків для цивільної авіації».

Підвищення кваліфікації пройшли керівники авіакомпаній «Українські вертольоти» та «Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА». Курс провів інструктор ІСАО, заступник директора навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти доктор економічних наук, член-кореспондент академії економічних наук та транспортної академії України, професор Дмитро Бугайко.

Результатом курсу стало поглиблення знань слухачів щодо Стандартів та Рекомендованої практики (SARPs) ІСАО в аспектах впровадження проактивного управління ризиками на рівні авіакомпаній України. Особливого значення зазначений курс має для авіакомпаній «Українські вертольоти» та «Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА», які не зважаючи на закриття повітряного простору України, продовжують операційну діяльність у різних регіонах, виконуючи гуманітарні програми Організації Об’єднаних Націй. В результаті курсу від слухачів отримані позитивні відгуки

У своєму зверненні до слухачів директор Інституту ІСАО НАУ Заслужений працівник транспорту України, кандидат економічних наук Олег Петровський наголосив, що цей курс став наступним кроком на шляху реалізації програми підвищення кваліфікації авіаційних фахівців України, що має високу актуальність для підтримання узгодженого рівня безпеки країни у період воєнного стану.

Leave a Comment

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *