Курс системний підхід ІСАО до управління безпекою авіації для керівного складу ДАП «Україна»

04 – 05 липня 2024 року Інститутом ІСАО НАУ проведено курс «Системний підхід до управління безпекою авіації» для керівного складу Державного авіаційного підприємства «Україна». Група слухачів включала в себе керівників авіапідприємства за напрямами система управління безпекою авіації, льотна робота, льотна придатність, технічне та наземне обслуговування, пошуково-рятувальне забезпечення, планування польотів та організація навчання і тренувань льотного складу.

Курси провів інструктор ІСАО, заступник директора Навчально-наукового Інституту міжнародного співробітництва та освіти, доктор економічних наук, член-кореспондент академії економічних наук України, професор кафедри логістики Національного авіаційного університету Дмитро Бугайко.

Запропонований курс має особливу актуальність для Державного авіаційного підприємства «Україна» у зв’язку з тим, що перевезення перших осіб держави є завданням, що вимагає відповідності найвищим стандартам безпеки. Він є наступним кроком багаторічної комплексної програми підвищення кваліфікації фахівців авіапідприємства у Національному авіаційному університеті. Слухачів схвально оцінили зміст, методику та якість викладання курсу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *