Курси підвищення кваліфікації «Система управління безпекою авіації» для керівників ASG Ground Handling, Азербайджанська Республіка

Протягом 18 років Інститут ІСАО НАУ активно розвиває співробітництво з регулятором та підприємствами авіаційної галузі Азербайджанської Республіки з напряму безпека авіації. Наступним впевненим кроком на шляху цього співробітництва  є проведення Інститутом ІСАО у період з 05 по 09 серпня 2024 року на базі ASG Ground Handling (Азербайджанська Республіка) курсів за програмою «Система управління безпекою авіації» для керівного складу підприємства. 

Курси провів інструктор ІСАО, заступник директора Навчально-наукового Інституту міжнародного співробітництва та освіти, доктор економічних наук, член кореспондент академії економічних наук та транспортної академії країни, професор Дмитро Бугайко.

ASG Ground Handling є нашим багаторічним партнером, який за понад 10 років перепідготовив сотні своїх фахівців в Інституті ІСАО НАУ. ASG Ground Handling – це найбільший регіональний провайдер наземного обслуговування для пасажирських і вантажних авіакомпаній. Діяльність ASG з наземного обслуговування базується на документах ICAO, ISAGO та ECAC. Особливого значення в її діяльності має реалізація системи управління безпекою авіації при наданні наземного обслуговування у п’яти міжнародних аеропортах Азербайджанської Республіки: Міжнародному аеропорту імені Гейдара Алієва, Міжнародному аеропорту Гянджа, Міжнародному аеропорту Ленкорань, Міжнародному аеропорту Закатала, Міжнародному аеропорту Габала.

По завершенню курсу від слухачів отримані позитивні відгуки та побажання в подальшому продовжити підвищення кваліфікації на курсах ІСАО НАУ.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *