Курс «Підготовка національних інспекторів в сфері авіаційної безпеки»

Цього тижня в інституті ІКАО закінчився курс «Підготовка національних інспекторів в сфері авіаційної безпеки» .Курс проводився сертифікованими інструкторами Шиян Ю.В. та Діденко С.А. для працівників авіакомпаній, Державної авіаційної служби України та навчальних центрів з АБ. Сертифікати про закінчення курсу вручила директор інституту ІКАО Суслова Г.А.

Не зважаючи на складнощі та обмеження, пов’язані з COVID-19, в Інституті ІКАО відбувся курс «Підготовка національних інспекторів у сфері авіаційної безпеки». Курс проводився делегованими Штаб квартирою ІКАО сертифікованими інструкторами Юлією Шиян та Світланою Діденко. Зважаючи на складне фінансове становище більшості суб’єктів авіаційної діяльності, курс було проведено безкоштовно за механізмом технічної підтримки ІКАО.

На курсі були присутні слухачі з різних суб’єктів авіаційної діяльності: авіакомпаній (SkyUp та Bees Airlines), Державної авіаційної служби України та навчальних центрів з авіаційної безпеки.

Метою курсу була підготовка національних інспекторів у сфері авіаційної безпеки згідно нових вимог Міжнародної організації цивільної авіації.

Курс передбачав надання слухачам інструктивних матеріалів щодо функціонування системи авіаційної безпеки в умовах COVID-19. Всі присутні на курсі мали змогу на практиці подивитися на реалізацію нових правил під час навчальної перевірки «Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) ім. І.Сікорського».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *