НКАБ/Первинна підготовка «Первинна підготовка з основ авіаційної безпеки» 24.09.2024

У нас знову активний тиждень, нова група пройшла курс навчання з основ авіаційної безпеки.  24 вересня 2024 року інструкторки Інституту ІСАО з авіаційної безпеки провели курс НКАБ/ Первинна підготовка  «Первинна підготовка з основ авіаційної безпеки» для наших постійних клієнтів із ТОВ  «Авіакомпанія «СКАЙАП» та ПрАТ «Авіакомпанія КОНСТАНТА». До них доєдналися досвідчені слухачів та новачки із ТОВ «Аерокомпані-Слобідка» і НАУ ім. М.Є. Жуковського «ХАІ».

Слухачі курсу активно цікавилися нормативною базою і проявляли себе на обговореннях й практичних вправах. Слухачі курсу та викладачі активно ділилися досвідом між собою стосовно підтримання і підвищення рівня безпеки в ці складні часи та вірних дій при надходженні інформації про загрози. Відмітили цікавість на структурованість курсу та запропонували проводити його в 2 дні, бо так багато цікавого матеріалу, наприклад, новачкам тяжко схопити за один день тривалості курсу.

Слухачі успішно здали заключний тест і отримали сертифікати встановленого зразка. Вітаємо всіх і чекаємо на повторне навчання вже в аудиторію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *