НКАБ/Керівники АБ «Підготовка керівників з управління авіаційною безпекою»

Тиждень, що минув пройшов активно для керівників з авіаційної безпеки.  З 16 по 20 вересня 2024 року сертифіковані інструкторки ІСАО з авіаційної безпеки Рімма Оскілко та Юлія Шиян провели курс НКАБ/Керівники АБ  «Підготовка керівників з управління авіаційною безпекою» для заступників керівників з авіаційної безпеки з наших рідних аеропортів та авіакомпаній : АТ «АНТОНОВ», ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького», ТОВ «ЕЙР ТАУРУС», ТОВ «КСЄНА», ТОВ «Авіакомпанія «Промінтерсервіс», ПрАТ «Авіакомпанія Константа», ТОВ «В2В Авіейшн».

Слухачі курсу активно працювали, як  з документами, так і при обговореннях й практичних вправах. Вирішували за сценарієм кризову ситуацію та доповнили свої знання новими редакціями нормативно-правової баз з питань АБ та оцінки загроз і ризиків міжнародного та регіонального рівня. Активно ділилися досвідом між собою стосовно підтримання і підвищення рівня безпеки в ці надскладні для авіації часи.

Всі слухачі успішно здали заключний тест і отримали сертифікати встановленого зразка. Вітаємо всіх і чекаємо на нову зустріч!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *